sobota 2. června 2012

Dneska zlehka.

Oukej, prázdniny jsou tu / teda aspoň pro některý :D/ a tak necháme vážný věci někdy na podzim. Dneska to nebude moc hemzů, jen bych rád představil pár svých oblíbených komediálních youtube kanálů nebo jak to nazvat. Jsou povětšinou z anglicky mluvících zemí, takže se jejich sledováním nejen pobavíte, ale snad i trochu zlepšíte v jazyce.

Asi nejoblíbenější je Jon Lajoie. Je to kanaďan a jeho humor jede někdy dost po rantlu jak se říká a někdy jde i za ten rantl. Dělá si srandu prakticky ze všeho, ale úplně nejradši mám jeho hudební parodie. Pointa je v tom, že k nim dělá hudbu často lepší než je to co paroduje a k tomu dá trefnej, vtipnej text. Prostě má jak skvělý nápady tak i jejich provedení, což se moc často (bihužel) nevidí.



Nejlepší část je ta zpívaná sloka o rozbité myčce :D

Jinak se taky věnuje točení "reklam" jako je tady ta. Prostě až vám bude smutno pusťte si něco z jeho kanálu na youtube a budete do 5ti minut zase v pohodě.



Pokud máte rádi mystifikace, pak se určitě podívejte na Onion news. Podobně jako Jon mají skvělý nápady ale asi ještě lepší provedení. Jde o to, že to celý vypadá jako něco na způsob CNN, prostě seriózní zpravodajství. Ale je to celý komedie, která má ale hlubší myšlenku. Někdy je to teda vyloženě sranda, jako když tam byla diskuze na téma "připraví počítačové hry naše děti na zombie apokalypsu ?", ale někdy se strefují do celkem ožehavých společenských témat jako jsou gayové v americké armádě a tak různě. A hlavně se vždycky v komentech najde někdo, kdo je buď troll nebo totální pablb a myslí si, že je to pravda :D. Což si možná myslí tým Televizních Novin a inspiroval se, jak jsem vypozoroval když jsem nedávno měl možnost je zase shlédnout :D


Typický :D

No a pak College Humor. Dělají všemožný scénky, některý jsou dobrý, některý slabší. Fajn jsou třeba ty POV (jakože z první osoby).

Kdyby něco, s titulkama většinu videí z těhhle kanálů najdete na videacesky.cz . Ještě někdy hodlám pojednat o mých oblíbených stand-up komicích, ale pro dnešek stačilo .)

Žádné komentáře:

Okomentovat